Напрями підвищення конкурентоспроможності санаторно-курортних підприємств у регіоні (на прикладі АР Крим) - Пегушина, Г. (Схід, 2012)
У статті досліджено конкурентні переваги провідних європейських курортів; визначено фактори, які формують споживчу цінність вітчизняних санаторно-курортних підприємств; запропоновано напрями підвищення конкурентоспроможності санаторно-курортних підприємств на внутрішньому і світовому ринку курортних послуг. Investigated the competitive advantages of Europe's leading resorts, identifies factors that represent the utility value of domestic resorts business, the ways of improving the competitiveness of resorts enterprises in domestic and world market resorts services