Допомога в розвитку польським регіонам з боку Європейського Союзу напередодні приєднання Польщі до ЄС - Бочаров, С. (Схід, 2012)
У статті визначаються й аналізуються основні етапи та напрямки надання допомоги
польським регіонам від Європейського Союзу напередодні приєднання Польщі до Європейської Унії. Акцентується увага на факторах, які заважали процесу реалізації програм
допомоги ЄС. Робиться висновок про ефективність використання допомоги польськими регіонами та її вплив на соціально-економічний розвиток країни. In the article the basic stages and directions of aid assignment to Poland from European Union are determined and
analyzed. It is paid attention to the factors which interfere with the process of the aid programs implementation of the
European Union. The conclusion is done about the effectiveness of aid using by the Polish regions and its influence on
the social and economic development of the country.