Україна і Росія - сучасний військово-історичний вимір - Левик, Б. (Схід, 2012)
У статті розглянуто україно-російські військово-політичні взаємовідносини в новітній
період історії. Проаналізовано зовнішньополітичні погляди представників Російської Федерації на роль та місце незалежної України в геополітичному просторі. Bilateral Russian-Ukrainian military and political relationships in modern history have been reviewed. Foreign
policies of Russian Federation policymakers towards independent Ukraine in geopolitical sphere have been analyzed.