Underdevelopment - Маляренко, Т. (Схід, 2012)
Стаття присвячена обґрунтуванню на теоретичному рівні взаємозв'язків між слабкістю
держави, недостатнім її розвитком та соціальними конфліктами. Визначені особливі характеристики інституціональної слабкості України. This article explores the link between underdevelopment and conflict. It explains particular features of the state
weakness in Ukraine.