Планування бюджетних видатків в Україні: теоретичний та практичний аспект - Табакова, Т. (Схід, 2012)
У статті розглянуто основні теоретичні засади бюджетного планування, досліджено особливості програмно-цільового методу бюджетного планування в Україні в сучасних умовах, проаналізовано виконання планових показників видаткової частини бюджету, виявлено основні недоліки сучасного процесу бюджетного планування та зроблені висновки щодо шляхів удосконалення процесу планування бюджетних видатків. The study deals with the basic principles of expenditures planning. Detailed analysis of the budget expenditures planning shows that this process has deficiencies nowadays. The conclusions about the ways of budget expenditures planning optimization are made in the article.