Інноваційний потенціал Німеччини: використання досвіду в Україні - Хімченко, А.; Попович, О. (Схід, 2012)
У статті розглянуто сучасний стан інноваційної політики Німеччини та використання її
досвіду в Україні. Детально представлена статистична інформація про джерела фінансування, а також перелік урядових програм, що сприяють розвитку науково-дослідницької
діяльності. На базі проаналізованих даних запропоновані напрями вдосконалення інноваційного розвитку України. In this article the current state of innovation policy in Germany and the use of its experience in Ukraine are
considered. Statistic information on the sources of funding is presented in details, as well as the number of government
programs that promote research and development activity. On the base of analyzed data, the direct of innovative
development of Ukraine is proposed.