Споживчий кошик працівника як фактор впливу на розвиток виробничої демократії - Шемяков, О. (Схід, 2012)
У статті оцінено стан споживчого кошика працюючої людини в Україні. Розглядаються
недоліки чинної практики формування прожиткового мінімуму і їх вплив на підвищення якості
трудового життя людини. Установлено взаємозв'язок між підвищенням якості трудового життя
й розвитком виробничої демократії. In the article the estimation of the state a consumer to the basket of working man is given in Ukraine. The lacks of
operating practice of forming of living wage and their influence are examined on upgrading of labour life of man.
Intercommunication is set between upgrading of labour life by development of production democracy.