Соціокультурні зміни в Аргентині в умовах економічних реформ 90-х рр. ХХ ст. - Лаврова, І. (Схід, 2012)
У статті простежено зміни, які відбулися в житті аргентинського суспільства в умовах
переходу країни до ринкової моделі економічного розвитку. Виявлено зв'язок між основними напрямами реформ (приватизація, лібералізація торгівлі, дерегулювання) та соціальними зрушеннями (майнове розшарування, зростання безробіття та бідності, соціальна дезінтеграція). The article traces the changes that have occurred in the life of Argentine society in the transition to a market model
of economic development. The connection between the main directions of reform (privatization, trade liberalization,
deregulation) and social change (income inequality, unemployment and poverty, social disintegration).