Теоретичні аспекти інвестиційного процесу - Навроцька, Н. (Схід, 2012)
У статті виконано критичний аналіз існуючих теоретичних підходів до розуміння інвестиційного процесу. Уточнено сучасний зміст та сутнісні характеристики категорії "інвестиційний процес", зокрема механізм здійснення, динаміку, змістове наповнення кількісних
і якісних його параметрів. The critical analysis of existing theoretical approaches to understanding the investment process are conducted.
The modern contents and intrinsic characteristics category "investment process" are specified.