Пріоритети сучасної державної політики в релігійній сфері - Лариса, В. (Схід, 2012)
У статті виконано огляд концептуальних засад сучасної державної політики України щодо релігійних організацій. Визначені проблемні питання розвитку відносин між державою й релігійними організаціями. Висвітлена діяльність суб'єктів державно-конфесійних відносин щодо їх вирішення. The conceptual basics of the current state policy of Ukraine on religious organizations have been reviewed by author in this article. Problems in progress of relations between the state and religious organizations and their activities were on focus in order to identify and resolve them.