Модифицированный протокол контролируемой стимуляции овуляции у женщин со сниженным овариальным резервом в программах ВРТ - Феськов, А.М.; Феськова, И.А.; Зозулина, А.Н.; Чумакова, Н.А.; Блажко, Е.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Використання модифікованого протоколу стимуляції овуляції, що контролюється (КСО), у жінок зі зниженим оваріальним резервом доцільніше, тому що призводе до підвищення відсотку настання вагітності, зниження ризику відміни протоколу стимуляції, зниження матеріальних витрат пацієнтів на КСО. During the leading of controlled ovary stimulation in ART programs for women with low ovary storage it is more normal to use modified protocol. It allows the risk of possible protocol refuse, to increase the percentage of matured oocytes, to decrease financial cost of COS.