Влияние ВИЧ-инфекции на течение беременности, родов, послеродового периода и влияние беременности на течение ВИЧ-инфекции - Хурамшин, Ф.Ш. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті наведено найбільш значні дані спеціальної літератури з питань впливу ВІЛ-інфекції на
перебіг вагітності, пологів, післяпологового періоду та вплив вагітності на перебіг ВІЛ-інфекції, а також
стан плода та новонародженого. The article presents the most significant data of literature on the impact of HIV on pregnancy, childbirth,
postpartum and the effect of pregnancy on the course of HIV infection, as well as the fetus and newborn.