Методы диагностики рецептивности эндометрия при контролированной овариальной стимуляции - Гюльмамедова, И.Д.; Чайка, А.В.; Ильин, И.Е.; Долгошапко, О.Н.; Доценко, О.С.; Гюльмамедова, Е.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
В статті відзначена важливість ендометріального фактора для повноцінної імплантації ембріона
та подальшої гестації. Показана практична значимість основних інвазивних та неінвазивних методів
діагностики рецептивності ендометрія. At the article importance of endometrial factor is marked for full embryo implantation and further
gestation. Practical significance of basic invasive and non-invasive methods for diagnosing endometrial
receptivity is shown.