Особливості диспергування спечених залізних котунів та взаємодія їх із нанорозмірним нестехіометричним карбідом кремнію - Тимошенко, Я.Г.; Гадзира, М.П. (Наноструктурное материаловедение, 2011)
Досліджено процеси диспергування спечених залізних котунів і взаємодію їх із нанодисперсним порошком твердого розчину вуглецю в карбіді кремнію за високої температури. Вивчено фазовий склад та особливості мікроструктури отриманих продуктів. Исследованы процессы диспергирования спеченных же-лезных окатышей и взаимодействие их с нанодисперсным порошком твердого раствора углерода в карбиде кремния при высокой температуре. Изучены фазовый состав и особенности микроструктуры полученных продуктов. The processes of dispersion sintered iron ore pellets and their interaction with nanodisperse powder solid, the phase composition and features microstructure obtained products were investigated.