Особенности течения родового акта и перинатальных исходов в зависимости от методов подготовки шейки матки к родам при перенашивании - Багликова, А.Э.; Мирович, Е.Д.; Егорова, М.А.; Петренко, С.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Представлено результати клінічного дослідження ефективності застосування паличок ламінарії
для підготовки шийки матки до пологів у разі переношування порівняно з простагландинами. The results of clinical trial of osmotic dilators (laminaria rods) for cervical ripening and induction of labor
in comparison with prostanglandins are presented.