Лечение заболеваний шейки матки, ассоциированных с папилломавирусной инфекцией, у пациенток молодого возраста - Волошина, Н.Н.; Кузнецова, Т.П.; Паук, А.П.; Макарова, Ж.Н.; Самойленко, А.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Публікація присвячена методам лікування передпухлинних станів шийки матки, які асоціюються
з папіломавірусною інфекцією, у молодих жінок. Проведено комплексне обстеження та лікування 52
молодих жінок. Отримано позитивні клінічні, кольпоскопічні та цитологічні результати лікування при
використанні імуномоделюючого та противірусного препарату Генферон®. This publication is devoted to the new approaches in treatment of precancerous diseases of cervix uteri
accompanying to virus papilloma infections in young women. Positive actions of colposcopic, cytological and
pathomorphological processes in cervix uteri were shown as the result of immunomodulating and antivirus
preparat genferon.