Использование препарата Кардонат в комплексной терапии нарушений репродуктивной сферы девочек - Гайворонская, С.И.; Самойлова, М.В.; Мальцев, Г.В.; Благовещенский, Е.В.; Выговская, Л.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
В останні роки відзначається зріст числа хворих дівчаток-підлітків з патологією пубертатного
періоду. При використанні Кардонату в комплексній терапії порушень репродуктивної функції
підвищується стероїдогенез яєчників і частково нормалізується гонадотропна функція гіпофіза. In recent years growth of number of patients with pubertal period pathology is observed. Kardonat using
in complex therapy of reproductive function disorders increases ovary steroidgenesis and partially normalizes
gonadotropine function of hypophysis.