Лечение предопухолевых заболеваний шейки матки в сочетании с уреаплазменной инфекцией - Квартальный, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
З метою визначення клінічної і лабораторної ефективності комплексного застосування
кріодеструкції та медикаментозної терапії для лікування передпухлинних захворювань шийки матки у
сполученні з уреаплазменою інфекцією обстежено та проліковано 58 пацієнток. Розроблений і
впроваджений у клінічну практику комплексний метод лікування передпухлинних захворювань шийки
матки у сполученні з уреаплазменою інфекцією є безпечним і високоефективним (клінічна та
лабораторна ефективність становить 98,2%). To determine clinical and laboratory effectiveness of complex use of cryodestruction and drug therapy
for treatment of servical pretumour in combination with ureaplasmatic infection 58 patients have been examined
and treated.
Carried out into practice complex method of treatment of cervical pretumour in combination with
ureaplasmic.
Infection es safe and highly effective (clinical and laboratory effectiveness makes up 98,2%).