Ручні алгебри відносно односторонньої еквівалентності матриць - Дяченко, С.М. (Інститут математики НАН України, 2006)
У цiй роботi ми розглядаємо задачу про односторонню еквiвалентнiсть матриць над скiнченновимiрними алгебрами, i описуємо всi ручнi випадки. В этой работе мы рассматриваем задачу про одностороннюю эквивалентность матриц над конечномерными алгебрами и описываем все ручные случаи. In this paper we consider the problem of one-sided equivalence of matrices over a finite dimensional algebra, and describe all tame cases.