Сравнительный анализ бактериологического и молекулярно-биологического исследования влагалищных выделений у беременных группы высокого риска по развитию преждевременных родов и патологическими выделениями из половых путей - Крыжановская, М.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Незважаючи на високу вартість, ПЛР у реальному часі має безперечну перевагу щодо
стандартного бактеріологичного дослідження виділень з піхви. Даний метод може бути використаний
для вагітних жінок групи високого ризику, що мають патологічні виділення з піхви для оптимального
выбору антибактериальної терапії. In spite of significant cost, PCR in real-time has in disputable advantages over standard bacteriological
investigation of vaginal discharge. This method could be implemented in practice for high risk pregnant women
if they have abnormal vaginal discharge. This method can be useful for antibiotic choice.