Зернове господарство Ольвійського полісу в VІ — першій половині ІІІ ст. до н.е. - Одрін, О. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2011)
У статті розглянуто зернове господарство Ольвійського полісу VI — початку ІІІ ст. до н.е. Використовуючи міждисциплінарний підхід, автор
проаналізував природні умови Нижнього Побужжя, склад зернових культур та аграрні технології ольвійського сільського господарства. В статье рассмотрено зерновое хозяйство Ольвийского полиса VI — начала ІІІ вв. до н.э. Используя междисциплинарный подход, автор проанализировал природные условия Нижнего Побужья, состав зерновых
культур и аграрные технологии ольвийского сельского хозяйства. This article deals with the grain farming of Olbia in 6th — 3rd century B.C.
The author uses an interdisciplinary approach to analyze the natural environment of the Liwer Bug region and list of cultivated grain crops and the
agrarian technologies of Olbian farming.