Проблема праворозуміння: сенс і оцінка у юридичних конструкціях - Ковальський, В.С. (Альманах права, 2011)
У статті розглядаються деякі аспекти сенсу і оцінки в юридичних конструкціях. Вказується на необхідність розробки правил тлумачення, що засно
вані на раціональному праворозумінні. В статье рассматриваются некоторые аспекты смысла и оценки в юридических конструкциях. Указывается на необходимость разработки правил толкования, основанных на рациональном правопонимании. In the article are considered some aspects of sense and an estimation in legal designs. Thereupon it is underlined necessity of working out the rules of interpretation based on rational legal understanding.