Господарська політика королеви Бони у Великому князівстві Литовському (за матеріалами 32 книги записів Литовської метрики) - Блануца, А. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2011)
У статті досліджено окремі аспекти господарської політики королеви Бони на підвладних їй землях у Великому князівстві Литовському на
основі аналізу документів книги записів № 32 Литовської Метрики. В статье исследовано отдельные аспекты хозяйственной политики
королевы Боны на подвластных ей землях в Великом княжестве Литовском
на основе анализа книги записей № 32 Литовской Метрики. In article have been investigated separate aspects of economic policy of
queen Bona in her lands in Grand duchy of Lithuania. In paper the author
studied Queen’s economy on base analysis of book of writing № 32 of Lithuanian
Metric.