До питання про співвідношення праворозуміння та правової думки - Андрусяк, Т.Г. (Альманах права, 2011)
У статті проаналізовано структуру праворозуміння, дано визначення поняття правова думка та вказано, що праворозуміння, як осмислення правової дійсності є складовою частиною правової думки. В статье проанализировано структуру правопонимания, дано определение понятия правовая мысль иопределено, что правопонимание как осмысление правовой действительности является составляющей правовой мысли. In the article are analyzed the structure of legal understanding, given the definition of legal thought and determined that the legal comprehension as a legal interpretation of reality is a part of legal thought.