Актуальні питання розвитку бюджетних правовідносин - Чернадчук, В.Д. (Альманах права, 2011)
Статтю присвячено теоретико-прикладним аспектам розвитку бюджетних правовідносин, запропоно вано модель виникнення, зміни та припинення бюджетних правовідносин. Статья посвящена теоретико-прикладным аспектам развития бюджетных правоотношений; предложена модель развития (возникновения, изменения и прекращения) бюджетных правоотношений. The article is devoted to the theoretical and applied aspects of the development of the budget legal relations; suggested the model of the development (origin, change and discontinuance) of the budget legal relations.