Про трикутні унітальні дільники многочленних матриць над факторіальною областю - Прокіп, В.М. (Інститут математики НАН України, 2009)
Встановлено умови існування унiтальних трикутних дiльникiв многочленних матриць над факторіальною областю. Установлены условия существования унитальных треугольных делителей многочленных матриц над факториальной областью. We establish conditions for existence of monic triangular divisors of polynomial matrices over a factorial domain.