Нескінченно малі геодезичні деформації метрики ds² - Федченко, Ю.С. (Інститут математики НАН України, 2009)
В даній статті досліджуються нескінченно малi геодезичні деформації метрики ds², встановлено розмiрнiсть простору розв’язків та знайдено вигляд метрики. В данной статье исследуются бесконечно малые геодезические деформации метрики ds², найдены размерность пространства решений и вид метрики. Infinitesimal deformations of a metric ds² are investigated. The space dimension and the type of a metric are found.