Правовий конфлікт та правовий компроміс через призму юснатуралізму - Бобровник, С.В. (Альманах права, 2011)
У статті розглянуті методологічні засади та особливості конфліктів і компромісів у галузі права через природний тип правового розуміння. Конфлікт і компроміс визначаються як частина природної людини і,як результат людського існування. В статье рассмотрены методологические основы и особенности конфликтов и компромиссов в области права через естественный тип правового понимания. Конфликт и компромисс определяются как часть естественного человека и, как результат человеческого существования. In the article are examined methodological foundations and features of conflicts and compromises in the law through a natural type of legal understanding. Conflict and compromise are defined as part of a natural person and as a result of human existence.