Від праворозуміння до правореалізації: окремі питання теорії - Богініч, О.Л. (Альманах права, 2011)
У статті розглядаються питання правореалізації положень наступних теорій праворозуміння: природно-правової, юридичного позитивізму, антропологічної. В статье рассматриваются вопросы правореализации положений следующих теорий правопонимания:естественно-правовой, юридического позитивизма, антропологической. In the article are considered questions of implementations of the law positions of following theories of legal understuding: natural-legal, positive law, the anthropological.