Розуміння, творення та реалізація права: діалектика взаємозв'язку - Дідич, Т.О. (Альманах права, 2011)
У статті автором досліджуються питання сутності розуміння, творення та реалізації права, охарактеризовано їх значення та виокремлено особливості їх взаємодії. В статье автором исследуются вопросы сущности понимания, создания и реализации права, охарактеризованы их значения и выделены особенности их взаимодействия. In the article the author examines the questions the essence of the understanding, development and implementation of the law, are characterized by their values and highlights the features of their interaction.