Цінності права в лібертарно-юридичній концепції - Ковальчук, О.М. (Альманах права, 2011)
У статті проводиться аналіз і розглядається питання цінності права на основі лібертарно-юридичної концепції. З’ясовується сутність права та основні складові, що характеризують право як цінність у данійконцепції. В статье проводится анализ и рассматривается вопрос о ценности права на основании либертарно-юридической концепции. Выясняется сущность права и основные составляющие, которые характеризуют право как ценность в данной концепции. In the article are carried out the question on value of the right on the basis of the libertarno-legal concept. Found out essences of the right and the basic components which characterize the right as value in the given сoncept.