Папилломавирусная инфекция: лечение и профилактика - Питько, В.А.; Гузь, И.А.; Демиденко, А.Д.; Лукьянчикова, Л.А.; Логинова, О.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
В роботі розглянуто актуальні питання щодо лікування та профілактики папіломавірусної інфекції
геніталій. Докладно вивчено механізми зараження цією інфекцією, сучасні способи діагностики та
методики лікування. Також розглянута можливість включення до курсу терапії препаратів, які
стимулюють імунітет. Патогенетично обґрунтовано призначення для профілактики імунодефіцитного
стану противірусного препарату Лавомакс. The are discusses of the current issues of treatment and prevention of disease papillomavirus infection
genital. Infection mechanisms of the given contagion, modern ways of diagnostics and treatment techniques
are studied in detail. The possibility of inclusion preparations of immunopotentional actions in courses of
therapy is considered. Pathogenetic substantiation of appointment for the prevention of immunodeficiency, the
antiviral action «Lаvоmax».