Сравнительный анализ результатов лечения рубцовых деформаций шейки матки - Чурилов, А.В.; Кушнир, С.В.; Попандопуло, А.Д. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті проведено порівняльний аналіз результатів лікування рубцевих деформацій після
діатермохірургічного лікування при використанні в післяопераційному періоді фетальних культур
фібробластів і традиційних методів ведення. Отримано достовірні дані про динаміку регенерації,
необхідні для прогнозу, встановлення тривалості диспансерного обліку і спостереження за хворими,
а також для вибору тактики індивідуального лікування. In clause the comparative analysis of results of treatment of cicatricial deformations after diathermosurgical
treatment is carried out at use in the postoperative period of fetal cultures of fibroplastes and traditional
methods of conducting. The authentic data on dynamics of regenerations necessary for the prognosis,
establishment of duration of the dispensary account and supervision over the patients, and also for a choice
of tactics of individual treatment are received.