Оценка гормонального статуса у пациенток с гиперпролактинемией и эндокринным бесплодием на фоне проводимой терапии - Щербина, Н.А.; Абузайд С. Самар; Кузьмина, И.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Проведено визначення гормонального статусу в пацієнток з гіперпролактинемією та ендокринною
безплідністю на тлі лікування агоністами дофаміну й препарату імуно-біологічної дії Кріоцел-кріокорд.
Показано, що після сполученого застосування Достінексу й препарату Кріоцел-кріокорд відбувається
більш швидка нормалізація гормонального статусу в жінок з гіперпролактинемією, а також ефект після
проведеної терапії зберігається на більш тривалий час. The transmit of the hormonal status at pacient with hiperprolactinemija and endocrine infertility on a
background of treatment by agonists of Dofaminum and preparation of immunobiological action Criocell-
сriocord. Is shown, that after combined application Dostinex and preparation Criocell-criocord. there is more
quickly normalization of the hormonal status at the women with hiperprolactinemija, and also the effect after
the therapy is kept on longer time.