О. Купчинський. Акти та документи Галицько-Волинського князівства XIII — першої половини XIV століть. Дослідження. Тексти - Головко, О. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2005)
Рецензія на книжку: О. Купчинський. Акти та документи Галицько-Волинського князівства XIII — першої половини XIV століть. Дослідження. Тексти. — Львів: Наукове товариство імені Шевченка, 2004. — 1284 с.