О. І. Гуржій, В. В. Корнієнко. Гетьман Петро Конашевич-Сагайдачний - Черкас, Б. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2005)
Рецензія на книжку: О. І. Гуржій, В. В. Корнієнко. Гетьман Петро Конашевич-Сагайдачний. — К.: Україна, 2004. — 190 с.