Україна — козацька держава. Ілюстрована історія українського козацтва у 5175 фотосвітлинах - Чухліб, Т. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2005)
Рецензія на книгу: Україна — козацька держава. Ілюстрована історія українського козацтва у 5175 фотосвітлинах. — К.: EMMA, 2004. — 1215 с.