100 лет М.Ю.Шифрину (1909-2001) - Валетов, М.С.; Кузьмичёв, В.М. (Фундаментальные и прикладные проблемы черной металлургии, 2009)
Статья посвящена 100-летию со дня рождения известного учёного, специалиста в области колесопрокатного производства к.т.н. М.Ю.Шифрина. Стаття присвячена 100-річчю з дня народження відомого вченого, фахівця у галузі виробництва залізничних коліс к.т.н. М.Ю.Шифріна. The article is devoted to 100 anniversary from the day of birth of the known scientist, specialist in area of the rolling production of Doctor of Engineering M.J.Shifrin.