Світоглядні засади праворозуміння юристів романо-германської правової сім'ї - Мінченко, О.В. (Альманах права, 2011)
У статті розглядається розуміння права юристами романо-германської правової сім’ї, плюралістичність праворозуміння, її причини. В статье рассматривается понимание права юристами романо-германской правовой семьи, плюрализмправопонимания, его причины. In the article are considered the legal understanding by lawyers of the romano-german legal family, pluralism the legal understanding, its reasons.