Проблема дуальної природи права у соціологічному праворозумінні: історико-правовий аспект - Музика, І.В. (Альманах права, 2011)
У статті розглядається проблема дуальної природи права у творчій спадщині соціологів права. Особлива увага приділяється внеску учених у вирішення проблеми співвідношення категорій «суще» і «належне» у соціологічному праворозумінні. В статье рассматривается проблема дуальной природы права в творческом наследии социологов права. Особое внимание уделяется вкладу ученых в решение проблемы соотношения категорий «сущего» и «должного» в социологическом правопонимании. In the article considered the problem of the dual nature of rights in the artistic heritage of sociologists of law. Particular attention is paid to the contribution of scholars in addressing the relation of categories «things» and «proper» in sociology of law.