Праворозуміння в Україні - Настечко, К.О. (Альманах права, 2011)
У статті досліджуються сучасні підходи до праворозуміння в Україні у світлі учень про державу та право. В статье исследуются современные подходы к правопониманию в Украине в свете учений о государстве и праве. In the article considered current approaches to law comprehension in Ukraine in light of studies on state and law.