Кодифікація в аспекті праворозуміння - Вергелес, Д.Є. (Альманах права, 2011)
Стаття присвячена проблемі кодифікації законодавства України. Розглядається поняття кодифікації,проблеми, які виникають при її застосуванні та необхідність здійснення кодифікації українського законодавства. Статья посвящена проблеме кодификации законодательства Украины. Рассматривается понятие кодификации, проблемы, возникающие при ее применении и необходимость осуществления кодификации украинского законодательства. Article is devoted a problem of codification of the legislation of Ukraine. Considered the concept of codification, the problems arising at its application and necessity of realization of codification of the Ukrainian legislation.