Періодичні розв'язки систем лінійних диференціально-функціональних рівнянь нейтрального типу і їх властивості - Вельгач, А.В. (Інститут математики НАН України, 2009)
Одержано достатні умови існування Т-перiодичного неперервно диференцiйовного при t належить R розв'язку системи лiнiйних диференцiально-функцiональних рівнянь з нелiнiйним відхиленням аргументу та досліджено його властивості.