Теорія соціальних прав особи та перспективи їх реалізації - Волкова, О.М. (Альманах права, 2011)
У статті досліджено сутність та природа соціальних прав особи, з’ясовано взаємозв’язок цих прав з економічними можливостями держави. В статье исследованы сущность и природа социальных прав человека, выяснены взаимосвязь этих прав с экономическими возможностями государства. The article explored the essence and nature of social rights, clarified the relationship of these rights with the economic possibilities of the state.