Прогнозирование и профилактика преждевременного прерывания беременности у беременных с многоплодием - Щербина, Н.А.; Липко, О.П.; Потапова, Л.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Проведено доклінічну діагностику передчасних пологів шляхом визначення у цервікальному слизі фосфорильованого протеїну-1, зв’язуючого інсуліноподібний фактор росту, що дозволило провести своєчасні терапевтичні заходи і пролонгувати вагітність. The preclinical premature birth diagnostics by determining IGFBP-1 in the cervical secretion that allowed conduct timely therapeutic measures and to prolong pregnancy has been carried out.