Теоретико-правові засади в діяльності правоохоронних органів в Україні - Зінченко, В.М. (Альманах права, 2011)
В статті розкривається сутність та основні напрями діяльності правоохоронних органів. Робиться висновок, що підвищення рівня правової культури і правосвідомості працівників правоохоронних органів має бути одним з основних пріоритетних напрямів діяльності України. В статье раскрывается сущность и основные направления деятельности правоохранительных органов. Делается вывод, что повышение уровня правовой культуры и правосознания работников правоохранительных органов должен быть одним из основных приоритетных направлений деятельности Украины. The article reveals the essence and main directions of law enforcement. It is concluded that increasing the level of legal culture and legal consciousness of law enforcement officers must be one of the main priorities of Ukraine.