Сучасні підходи до праворозуміння - Тарахонич, Т.І. (Альманах права, 2011)
Автором аналізуються різні підходи до тлумачення категорії «праворозуміння», характеризуються різноманітні типи праворозуміння. Автором рассматриваются различные подходы к пониманию категории «правопонимание», характеризуются различные типы правопонимания. Author has analyzed different approaches to understanding the categories “legal understanding”, it is characterized different types of legal understanding.