Формування інституту юридичної відповідальності в англо-американській правовій сім'ї - Аземша, І.Б. (Альманах права, 2011)
В статті розглядається формування та становлення інституту юридичної відповідальності в англо-американській правовій сім’ї. В статье рассматривается формирование и развитие института юридической ответственности в англоамериканской правовой семье. In the article are examened the formation and development of the institution of legal liability in Anglo-American legal family.