Результати стендових досліджень технології доставки експериментального зразка кріогенно-гравійного фільтра на моделі бурової свердловини - Кожевников, А.О.; Судаков, А.К.; Мартыненко, И.И.; Камишацький, О.Ф.; Лексиков, О.А.; Судакова, Д.А. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Наведено результати стендових досліджень технології доставки експериментального зразка кріогенно-гравійного фільтра при процесі його транспортування на моделі бурової свердловини. Приведены результаты стендовых исследований технологии доставки экспериментального образца криогенно-гравийного фильтра при процессе его транспортировки на модели буровой скважины. The results of stand researches of technology of delivery of experimental standard of cryogenic - gravel filter are resulted at the process of his transporting on the model of drillhole