Розроблення фрезера-уловлювача з рухомою магнітною системою - Романишин, Л.І.; Романишин, Т.Л. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Наведений критичний огляд магнітних ловильних пристроїв. Описана конструкція розробленого фрезера-уловлювача з рухомою магнітною системою на базі високоенергетичних постійних магнітів Приведен критический обзор магнитных ловильных устройств. Дано описание разработанного фрезера-ловителя с подвижной магнитной системой на базе высокоэнергетических постоянных магнитов. The critical overview of the magnetic fishing tools is given. The construction of the developed fishing mill with mobile magnetic system on the basis of high power permanent magnets has been described.